Om oss

Det som tidigare hette Gymline heter idag Tumba Kraftklubb. Vi som äger och driver gymmet från 1 juni 2017 är Rehman Lodhi och Mia Jimmerholt. Vi riktar oss till dig som vill kunna träna när som helst på dygnet till ett bra pris och med bra utrustning. Vår ambition är att detta gym skall hålla en mycket hög standard och att du skall kunna träna med moderna och funktionella maskiner och utrustning, vare sig du vill gå ner i vikt, bli starkare eller smidigare.

På Tumba Kraftklubb har du tillgång till över 600 kvadratmeter träningsyta bestående av fria vikter, träningsmaskiner och moderna konditionsmaskiner. Vi är ett så kallat nyckelgym. Varje medlem får en passerbricka hemskickad. Denna bricka fungerar som en nyckel till gymmet. Brickan är personlig och får ej lånas ut. Brickan loggas varje gång den används vilket betyder att vi kan se vilket medlemskort som används en viss tid. Genom kameraövervakning ser vi också vem som har gått in med den loggade brickan. Gymmet kameraövervakas i syfte att avskräcka mot stöld, vandalisering, missbruk av medlemskort och vistelse i lokalen. Kameraövervakningen är också en trygghet för medlemmarna.

Vi finns alltid på plats på måndagar mellan 17-19 då vi har öppet hus. Då kan du komma och provträna eller bara kolla in gymmet. Övriga tider nås vi säkrast via mail.

Varmt välkommen!